Blogroll

create your own banner at mybannermaker.com!

Followers

Powered by Blogger.

TOLONG CIKGU ^ ^,

Tuesday, November 29, 2011

Assalammualaikum..
hai semua..hmm lama da x post,,maklumla,,sebelum ni exam,,lepas habis exam sibuk memanjang..hmm ni pun x siap lagi kerja sk..kepada kawan2 sesekolah dengan aku,,jangan lupe yang kita ada kerja sk ya..budak klas sains hari ni last exam,,maknanya lepas ni kita lak yang akan ambil peperiksaan..sudahkah anda bersedia?? hehehe ( saja buat cuak)  . hmm aku sendiri pun x sedia lagi.. cuak gila..gila pun x cuak macam ni.. mesti sekarang sume tenga syiooookk bercuti lagi..hmm same la dengan aku.. masing2 siap post kat FACEBOOK : "BOSANNYA,, X TAU NAK WAT APE" ..padahal kerja ADDMATH ade 4 set yang nak kene siap kan..hehehe..x masuk dengan assessment ICT lagi,.tetiba lak cikgu Sutini bgi kerja lak kn...hmm memang sibuk mengejutlah nampaknya.

Hmm sebenarnya bukan benda ni yang aku nak cerita,, terpesong pulak dah..hmm pagi semalam  Aku n the Geng pergi tolong cikgu fikri pindah rumah..hmm memang penat la angkat semua barang tapi seronok..mula2 pergi Bandar Baru Serting angkat barang, lepas tu pergi Seremban turun barang pulak..lebih kurang pukul 4 baru settle.. time nak balik tu Alhamdulillah dapat upah walaupun sebenarnya x mengharapkanpun .

baru siap angkat barang..sudah bersedia untuk bertolak ke Seremban.

boleh ucap selamat tinggal dekat kediaman lama. (pergghh banyak piring astro)

haa cantik x dapur rumah baru..

turunkan barang pula..memang terbaikkk !



k la.. setakat disini saja lah untuk di POST kn..hmm jangan lupe follow ye..amat dialu alukan follow ^^,.. sayonara..

1 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SOMEONE WHO CAN LIE TO THEMSELVES IS LONELY AND IN PAIN .
" HARD WORK WILL DEFINITELY BE REWARDED !! " "THE REST IS TO BELIEVE IN YOURSELVES" .

About This Blog

Blog ini dicipta pada tahun 2011. blog ini bertemakan MEITANTEI CONAN sebab tuan punya blog amat suka pada DETECTIVE CONAN . I'm still slow in blogging but I hope you enjoy and follow my blog.

  © Blogger template The Beach by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP