Blogroll

create your own banner at mybannermaker.com!

Followers

Powered by Blogger.

berhati-hati dalam pergaulan.

Monday, December 26, 2011

ASSALAMMUALAIKUM.

hai semua. hari ni,,mari kita bincangkan isu yang menjadi polemik dalam kalangan masyarakat. hhaha cara cakap macam ahli falsafah x ? BARU GEMPAK ! berbalik pada topik -->  hmm tau x zaman sekarang ni macam mana budaya berCINTA . ala cinta yang  boleh mndatangkan perkara dibawah dalam kalangan lelaki..

 KES 1,, yang entah apa2 !!

A : " woi,, apehal ko cakap ngan awek aku"
B : suke ati aku lah, dia x kesah pun
A : tapi aku kesah !! kau xde hak kacau dia
 AND BLA BLA BLA *$@%#7&! !!!

Nak gaduh macam tuuutttt ! merosakkan akidah ! hmm Kalian tau x ,, apa itu erti cinta?? ,,.. ! k NEXT ..

KES 2,, yang entah apa2 jugak !!

ada pulak pasangan yang bercinta kerana nafsu  .Kalian tahu x?  , bahawa cinta yg berikut datang dari SYAITAN JAHANAM ! ..

baru kenal2 ,bagi ayat manis sikit, , dah mula mintak kapel,, lepas tu ajak dating .. tengah dating lak ada yang ambil kesempatan,,pegang2 lah ! kiss2 lah ! LEMPANG KARANG baru tau ..

hmm SEDARLAH semua cinta yang terbaek adelah berlandaskan agama .  HARAM bagi seseorang lelaki  mengambil perempuan sebagai kekasih bukan dengan  niat ingin mengahwininya. So, sama lah dengan perempuan , buat renungan dalam aspek ini .

bagi lelaki,, statement ni patut ada dalam diri masing --> SAYA MENGAMBIL SEORANG WANITA SEBAGAI KEKASIH KERANA SAYA INGIN MENGAHWININYA SUATU HARI NANTI .


so Lepas ni saya akan kongsi TIP-TIP  bagi menjaga hubungan . INSYAALLAH :D .. semoga bertemu lagi . Dipersilakan komen and beri pandangan .

3 comments:

AfiQ December 27, 2011 at 7:03 AM  

very nice post,, buad lagi.>!!!!
haahha,, selamat berkenalan.!! kuikuikui

SAYA ^_^ December 29, 2011 at 5:17 AM  

hahhaha thanks ! slamat brkenalannnn..huhuhuhu

Detective Fiqa January 5, 2012 at 6:26 AM  

hey awak. boleh jadi geng la kita hahaha :D

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SOMEONE WHO CAN LIE TO THEMSELVES IS LONELY AND IN PAIN .
" HARD WORK WILL DEFINITELY BE REWARDED !! " "THE REST IS TO BELIEVE IN YOURSELVES" .

About This Blog

Blog ini dicipta pada tahun 2011. blog ini bertemakan MEITANTEI CONAN sebab tuan punya blog amat suka pada DETECTIVE CONAN . I'm still slow in blogging but I hope you enjoy and follow my blog.

  © Blogger template The Beach by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP